ÅNGBÅTSBRYGGAN

Till havs mitt på Strandvägen

Strandvägens pärla

Ångbåtsbryggan är byggd på en pråm från andra världskriget som ligger förtöjd vid Stockholms flottaste kajkant. Sommar som vinter kan man förutom utsökt mat och dryck, njuta av den hänförande utsikten över Skeppsholmen och Blasieholmen tack vare det unika läget ute på vattnet, mitt på Strandvägen. Till Ångbåtsbryggan är man välkommen oavsett om man vill kasta ett öga på de historiska fartygen över ett glas champagne eller avnjuta en trerätters i restaurangen. Vår, sommar och tidig höst håller vi vår yttre ponton öppen där man kan njuta av havsluft, sol, drinkar, skaldjur, äkta bubblor och gott sällskap. Under de varmare månaderna anordnar vi en mängd olika evenemang. Under den kallare årstiden är Ångbåtsbryggan en varm fristad som, förutom förstklassig mat, erbjuder lugn och ro trots det citynära läget.

Så skapar vi en trygg krogmiljö

TILLSAMMANS FÖR TRYGGHET
Trygghet bygger förstås på samarbete och samförstånd. Vi ber dig som gäst att bidra till att skapa en trygg miljö genom att hålla avstånd, tvätta och sprita händerna samt givetvis stanna hemma vid minsta tecken på sjukdom.

AVBOKNING
Vi slopar våra ordinarie avbokningsregler och ser inga problem i att du som gäst avbokar sent. Huvudsaken är att vi enbart har friska gäster på vår restaurang.

SAS Eurobonus

Vi samarbetar med SAS Eurobonus. Du tjänar en extrapoäng per spenderad krona på mat och dryck.Bonusen registreras automatiskt.

Melanders Group

Melanders Group är en restauranggrupp som verkar för att förvalta det svenska smakarvet. Gruppen inbegriper Ulla Winbladh, Stockholm Fisk, Melanders, Sjöpaviljongen, Southside Pub, Konstnärsbaren, Ångbåtsbryggan, Wedholms Fisk och Art Bakery
Restauranger som ingår i Melanders Group