Höstplundring på Ångbåtsbryggan

Varmt välkommen att plundra vår restaurang! Eftersom vi bryr oss om både miljön och dina smaklökar bjuder vi in till menyplundring vecka 46 och 47. Höstens finaste råvaror och rätter från temaveckorna måste bort för att lämna plats för läckerheterna på julbordet. Därför erbjuder vi en valfri 3-rätters för 395 kr alternativt en 2-rätters 295 kr

Öppettider, fredagsmys och lördagslunch
Vi har kvällsöppet onsdag-lördag varje vecka. På lördagar har vi även öppet från kl 12.00 för dig som vill komma och äta en härlig lunch. Pontonen är fortfarande öppen och även perfekt att abonnera för slutna sällskap, inte minst under rådande omständigheter. I vårt vackra uterum kan du njuta av mat, dryck, utsikt och umgänge under trygga former. Varje fredag från klockan 16.30 preppar vi baren och höjer både musiken och stämningen.

Trygg krogmiljö
Vi är glada att kunna hålla öppet och vi har just nu ett begränsat antal sittplatser för att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Sjävklart jobbar bara personal som är fullt friska och vi ser gärna att ni som gäst känner er helt krya när ni besöker oss. Läs gärna mer om hur vi skapar en trygg krogmiljö - även under julen - genom att klicka nedan:

Varmt välkommen!

 

 

TRYGG KROGMILJÖ

Här kan du läsa om vilka åtgärder vi vidtagit för atti skapa en säker miljö på Ångbåtsbryggan.

Temaveckor

Vi hyllar höstens finaste råvaror med härliga trerättersmenyer och vinpaket. Läs mer här. 

Brunch

Välkommen att njuta vår brunchmeny varje lördag 12-15.

Festvåning med gung

Boka en festvåning med inbyggt gung. Så här får du hela Ångbåtsbryggan för dig själv.